Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanko] Auto zastępcze z PZU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć !!!

Mój tata miał dzisiaj stłuczkę nie z jego winy facet w niego wjechał. Auto będzie naprawiane w servisie ten facet ma ubezpieczenie w PZU tak jak i mój tata...Ma on dostać samochód zastępczy i oto moje pytanie jaki może być to samochód w różnych regonach są różne samochody czy PZU ma jeden rodzaj. Jeśli ktoś wie będę bardzo wdzięczny za odpowiedz. ;)

PS: W internecie szukałem ale jakoś nie doczytałem się jakiej marki mógł by być ów samochód...

2XPS; Jak coś to mieszkam w mazowieckim ;)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

A skąd mamy wiedzieć jakie dostanie takie będzie nie podniecaj sie już nowym autkiem :rolleyes: poczekaj zobaczysz... napewno to nie bd Porsche ani takie fajne zadne :)

RMCF

Opublikowano

No Ok trochę jestem ciekawy ale wole stare nie oczekuje jakiegoś super spodziewam się raczej jakiegoś małego coś na podobę KIA Po prostu chciałem się zapytać może ktoś wie :) Z czystej ciekawości... No ale jazda obowiązkowa B) co by to nie było :P

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.